Szabó Anita
head
Főoldal >> Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink

SPA Tisztító és Méregtelenítõ kezelés

- Bizonyított tény, hogy testünkben folyamatosan káros salakanyagok halmozódnak fel. Lehetetlen elkerülni a szervezetbe jutásukat, mivel az élelmiszerek, a víz és még a levegõ is bõven tartalmaz méreganyagokat. Lerakódásuk betegségeket okoz: magas vérnyomás, izületi és izomfájdalmak, rossz közérzet, fáradékonyság, feledékenység, cukorbetegség, köszvény, asztma stb. A kezelés egy kellemes lábfürdõ következtében segít megszabadulni a méreganyagoktól.  Alkalmazása kúra szerûen javasolt, egy kúra 14 alkalom, alkalmanként 30 perc, melyet 3 naponta érdemes elvégezni.  Jótékony hatása már 2-3 kezelés után is érezhetõ.    

MANIKÛR

- Francia manikûrt alkalmazunk, melyben áztatás és olló használata nincs. A lenõtt körömbõrt oldószerrel fellazítjuk, majd reszeléssel eltávolítjuk. Ezután következik a saját köröm reszelése, formázása, ápolása, díszítése.

MÛKÖRÖMÉPÍTÉS

- Kézre és lábra egyaránt alkalmazható eljárás. A körömbõr eltávolítása után a saját körmöt hosszabbítjuk sablon vagy tip alkalmazásával. A meghosszabbított körmöt porcelán vagy zselé mûköröm anyaggal vonjuk be. A kész mûkörmöt reszeljük, formázzuk, ápoljuk, és díszítjük.

MÛKÖRÖM TÖLTÉS

- A kb.3-4 hetes mûkörnél alkalmazzuk, kézen és lábon egyaránt. Ha lakkozott a köröm akkor a lakkot lemosuk. Körömbõr eltávolítás után, lecsiszoljuk a köröm hosszát illetve a levegõs vagy felpattant részeket, beépített díszeket. Következõ lépésben az eltávolított anyagot pótoljuk zselé vagy porcelán használatával. A kész mûkörmöt reszeljük, formázzuk, ápoljuk, díszítjük.  

ÖSSZERESZELÉS

- A kb. 2 hetes mûkörömnél alkalmazzuk, abban az esetben amikor  zavarja a vendéget a lenövés. A köröm hosszát rövidítjük a mûkörmöt és a saját körmöt egy síkba reszeljük. Az összereszelt körmöt ápoljuk és díszítjük.

PARAFFINKEZELÉS

- Hatékony megoldás a kirepedezett száraz bõr ápolására. Mind kézen, mind lábon alkalmazható, téli idõszakban kimondottan javasolt eljárás. Segítséget nyújt a bõr folyamatos regenerálásában, izületi gyulladás kezelésében, konfortérzet növelésében. A parafin, fagyú szerû szilárd anyag, melyet gépbe helyezve 40 fokosra melegítünk, így az anyag folyékony halmazállapotúvá válik. A fertõtlenített, radírozott kezet/lábat vastagon átkenjük hidraltáló krémmel. A krémezett felületet a parafinba mártjuk, mely kihülés után kesztyû szerû réteget képez a bõrön. A kezet/lábat nylon, majd frotilkesztyûbe helyezzük. Kb. 20 perc hatásidõ után a kesztyûket eltávolítjuk. Kb. annyi anyagot tudunk így a bõrbe juttatni, ami 1 hétre kiküszöböli a folyamatos napi krémezést. 

PEDIKÛR

- Áztatás után, bõrkeményedések eltávolítása. Köröm rövidítése, formázása, ápolás, díszítés.

STRASSZ

-Köröm díszítésére használjuk. Mutatós külsõt kölcsönöz a körömnek.

3D DÍSZÍTÉS

- Köröm felületébõl kiálló, saját és mûkörömre egyaránt alkalmazható díszítõ megoldás. A kész köröm tetejére színes vagy csillámos porcelánnal, virágokat, egyéb alakzatokat motívumokat készítünk.

Körömdíszítőklub